Erotske Priče

Upoznaj Slobodne Mame iz Srbije za Seks

Lana, 41 godina, Zemun
O sebi: Svi mi kažu da sam najzgodnija mama na roditeljskom sastanku. Moj bivši muž je i pored toga što izgledam odlično, imao potrebu da spava sa svojom sekretaricom. Seksali su se mesecima i na kraju je pobegao sa njom. To je stara priča. Razveli smo se i odavno sam ga prebolela. Ovde sam se prijavila jer zbog poslovnih obaveza ne stižem da izlazim i nađem srodnu dušu.
Tražim: Nisam zahtevna osoba pa neću biti ni ovde. Javi se za početak. Ako se budemo slagali preko poruka, videćemo se, upoznaćemo se pa šta bude bude.

Mama, 54 godine, Beograd
O sebi: U zadnje vreme slabo imam seks sa mužem, pa mi treba neko sa strane. Ovaj anoniman servis je pravi način da ga pronađem.
Tražim: Aktivnog muškarca u krevetu za dobar seks. Ako voliš starije gospođe, javi se jednoj usamljenoj mami.

Mina, 40 godina, Beograd
O sebi: Mlada i slobodna mama. Imam jednu slatku ćerkicu. Nas dve živimo same i super nam je. Ona ide u školu, a ja radim u jednoj dobrostojećoj privatnoj firmi. Fino nam je i lepo živimo, ali nam treba muško u kući.
Tražim: Maloj fali muška figura pa bih želela da upoznam nekog gospodina pre svega zbog sebe, a onda i zbog nje da ne bi rasla bez oca. Nije samo zbog ćerke, već je i meni potrebna ljubav.

Simona, 47 godina, Novi Sad
O sebi: Volim da živim opušteno, bez nerviranja, pa šta bude biće. Ne uzrujavam se za sitnice, na sve gledam sa lepše i vedrije strane. Veoma pozitivna osoba. Udala se pre 25 godina za srednjoškolsku ljubav. Bili 20 godina u braku, imamo dvoje dece, ali smo se pre desetak godina razišli. Od tada sam sama i u potrazi za novom ljubavi.
Tražim: Ljubav za pod stare dane. Trenutno živim u Novom Sadu, ali sam spremna i da se preselim po potrebi.