Erotske Priče

Price.info – Pičkica iz razreda koja dobro puši kurac

sex picka jebanje pusenje kurca svrsavanje sperma

Zovem se Darko. Ovu pricu sto cu vam ispricati se de desila dok sam isao u srednju skolu. U razredu smo imali dosta dobrih riba,ali jedna je odudarala od svih. Imala je satiranu kosu,tamniji ten,velike grudi i savrseno oblikovanu zadnjicu. Oduvek se lozila na starije frajere,koji su imali lovu i kola. Jednog dana ja se dogovorim da dodjem kod nje da mi isatira kosu.
Kada sam stigao kod nje,njeni matorci su upravo odlazili kod njih u selo. Mi smo ostali sami.Imala je kucu sa dvoristem u kojem su bile lezaljke za suncanje. Razmutila je farbu i pocela da me farba. Na sebi je imala neki minic i neku majcu do pupka,kroz koju su joj bile izbacene prelepe bujne grudi. Kad je zavrsila sa satiranjem rekla mi je da isperem kosu. Odvela me je do kupatila. Kada sam zavrsio rekao sam joj da mi doda peskir da obrisem kosu i lice,posto od hidrogena nisam mogao da otvorim oci. Pruzio sam ruku,i umesto peskira dodirnuo sam njene gole grudi. Obrisala mi je lice i rekla, sad ces biti moj.

Ostala je samo u tangama. Poceli smo da se ljubimo. Uhvatila me je za ruku i odvela do lezaljki u dvoristu. Ja sam legao a ona mi je svukla sorc i bokserice i pocela da pusi vec uveliko nadignut kurac. Bio sam blizu da svrsim. I svrsio sam po njenim grudima.Onda je ona otisla nakratko do kupatila de se opere. Kada se vratila rekla mi je, nemoj da mislis da si zavrsio, tek sada treba da me zadovoljis. Legla je na lezaljku, a ja sam joj zubima skinuo tange. Poceo sam da joj lizem picku. Gurao sam jezik dokle sam mogao. Moze se reci da sam je jebao jezikom. Pocela je da dahce i da govori, ah,ah,ah daj mi ga, napuni me, napalila sam se. Digao sam se sa kolena i poceo da je divljacki jebem. Dahcala je. Zatim je ustala i rekla mi da sednem. Poslusao sam je. Ona se namestila na moj kurac i pocela divljacki da skace. Rekla mi je da izdrzim jos malo i da je blizu da svrsi. Posle par trenutaka je jauknula od zadovoljstva. Svrsila je. I ja sam odmah za njom.
Lezali smo jos malo goli na lezaljkama i ljubili se. Zatim sam ja otisao. Posle toga kad god njoj ili meni roditelji nisu bili kuci mi smo se ovako druzili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *