Erotske Priče

Baba Bilja – Pusica

mame za incest

Na poziv Baba Bilje kako sam je ja zvao jer zena ima 60godina i prijateljica je sa mojim roditeljima a ja tek sto sam proslavio punolestvo, da budem kod nje dva dana dok joj se muz nevrati sa sela jer se nesto boji da bude sama u kuci, za mene je bilo tako zanimljivo jer cu biti dva dana sa zenom na koju redovno drkam.

Tek sto je pao mrak odlazim do nje,e stigo si Bojane rece Baba Bilja bas lepo od tebe sto ces mi praviti drustvo, ajde sedi tu a ja idem da spremim nesto za veceru.

Pricali smo dosta, vecerali, a ja sam samo cekao trenutak da je pitam da mi da te njene matore picke.

-Uh vec je kasno ajde da ti namestim ovde krevet da ti spavas a ja idem u drugu sobu.

-Baba Biljo ja bi voleo da spavam sa vama, cekam ovaj trenutak dugo, od kada sam poceo drkati kurac drkam samo na vas Baba Biljo.

Pusica App

-Joj bre Boki pa sve uredu ali vidis da sam ja mnogo starija od tebe, sta cu ti ja, ti trebas da nadjes sebi neku devojku.

-Ali ja Baba Biljo zelim vas, zelim da vas guzim, zelim da vam svrsavam u picku, molim vas dozvolite mi.

-Ajde navali Boki, dobar si ti momak da ce tebi Baba Bilja picke, i meni treba tvrd kurac,.

-Uuuuuu Baba Biljooooo kako imate dobre guzove, aaaa kako je ovo dobro joooojjjj Baba Biljoooooo, i svrsavam punim je spermom a ona je samo rekla, ajde nemoj ga vaditi zelim jos ajde znam da mozes, ajde jebi tvoju Baba Bilju.

Kako me je to nalozilo, dobio sam neko samopouzdanje i krenuo da jako i brzo nabijam kurac u njenu matoru picku, kako je samo dahtala, kako je uzivala dok sam je guzio, mmmmmmm evo gaaaaaaa Babaaaa Biljoooo i onda ga izvadim i pocnem joj svrsavati na njene guzove.

-Uh kako je bilo dobro rece Baba Bilja i ustaje da me poljubi i kaze, vidimo se ujutru.

Ja sam joj na to reko vazi Baba Biljo ti kuvas jutarnju kafu a ja cu opet da te guzim.